Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین روز معاملاتی از هفته جاری در حالی پایان یافت که در این روز ۱۰ نماد متوقف و سه نماد بازگشایی شدند.

شاخص بورس تهران امروز را با عملکردی مثبت به اتمام رساند. طی این روز نماگر اصلی بازار سرمایه رشدی 862 واحدی را تجربه کرد و خود را به نزدیکی کانال 164 هزار واحد رساند. در این روز تعداد پیام‌های ناظران بورس و فرابورس از 10 توقف و سه بازگشایی فراتر نرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان این نمادهای «آپ»، «بموتو» و «غنوش» به محمع عمومی فوق العاده رفتند و «فاراک» و «فلامی» متوقف شدند تا مجمع عمومی سالانه برگزار کنند. در این روز «اخابر» اعلام کرد که در صدد فروش تمامی املاک غیر مولد خود برآمده و می‌خواهد تمامی آنها را طی برگزاری مزایده‌ای بفروشد. «نطرین» از تولید دو محصول جدیدخبر داد و «مادیرا» در شفاف سازی خود گفت که قیمت تلوزیون تولیدی خود را 15 درصد افزایش داده است.

«اخابر» ملک می‌فروشد: نماد معاملاتی شرکت مخابرات ایران (اخابر) به منظور ارائه توضیحات در خصوص فروش املاک مازاد شرکت مخابرات ایران بصورت نقدی و اقساطی طی مزایده، متوقف شد. بر این اساس «اخابر» اعلام کرده که به منظور فروش اموال غیر مولدف در نظر دارد تا تمامی املاک رفاهی و منازل سازمانی شرکت را به فروش برساند.

تولید دو محصول جدید در «نطرین»: نماد معاملاتی شرکت عطرین نخ قم (نطرین) به دلیل لزوم شفاف سازی در خصوص افزوده شدن دو محصول جدید به سبد محصولات شرکت، متوقف شد. دلیل تولید این دو تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر و اضافه شدن ارائه خدمات تابندگی نخ های خاص عنوان شده است.

«مادیرا» متوقف شد: نماد معاملاتی شرکت صنایع ماشینهای اداری ایران (مادیرا) به دلیل لزوم ارائه توضیحات در خصوص افزایش نرخ 15 درصدی قیمت تلوزیون تولیدی شرکت، متوقف شد. بر این اساس شرکت اعلام کرده است، از آنجا که مواد اولیه تولید محصول نامبرده از خارج از کشور وارد می‌شود و مبنای ارز پرداخت شده برای انجام این واردات قیمت ارز نیمایی است؛ از این رو قیمت فروش محصول تلوزیون در این شرکت 15 درصد افزایش یافته است.

خلاصه پیام‌های امروز ناظران بورس و فرابورس در جدول زیر آمده است:

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Bfk برچسب ها: بورس ، فرابورس ، پیام ناظر

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بورس فرابورس پیام ناظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد

میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود.

برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد